Smartlog v3 » Mogens Haut » Bestyrelsesmøde i Blodprop- og AK-patientforeningen
Opret egen blog | Næste blog »

Mogens Haut

løst og fast

Bestyrelsesmøde i Blodprop- og AK-patientforeningen

11. May 2007 02:34, akpatient

I tirsdags var jeg til mit første møde i foreningen. Det forløb udmærket, og de øvrige var tilfreds med hjemmesiden. Jeg påtog mig at hjælpe med layout af AK-journalen.
Da jeg kom hjem og i seng kunne jeg ikke falde i søvn. Sådan er det så tit, når jeg oplever noget uvant. Jeg kom selvfølgelig sent op om onsdagen og fik hele dagen forskubbet, så jeg først kom i seng kl. 4.
Jeg er i færd med at lappe den gamle dobbeltsculler Minerva sammen. Jeg har fået limet en del af den, men nu har det regnet og den ligger udenfor. Den var blevet roet ind i stensætningen for enden af Kalkbrænderiløbet, og blev ret medtaget.
Det lykkedes i søndags at ro den første tur i singlesculler 002, nu er vejret blevet dårligt, men måske lykkes det igen i morgen.
 
AK står for anti koagulation. Blodprop og AK-patientforeningen er en patientforening for patienter, der er i Marevan-behandling eller populært sagt blodfortyndende behandling for at mindske risikoen for blodpropper, se www.akpatient.dk

Kommentarer

 1. Farmer
  11. May 2007 03:53
  1

  En blodprop har de fleste en fornemmelse af hvad er, men hvad er AK?

 2. Coach Outlet
  14. Nov 2012 04:51
  2

  , the article is n jenen für sie a Wachen und Arbeiten für Freiie Wellen de the article is actually the sweetest on this precious topic.

 3. Coach Outlet Store Online
  22. Nov 2012 09:17
  3

  , theCoach Outlet Store Online article is n jenen für sie a Wachen und Arbeiten für Freiie is actually the sweetest on this precious topic.

Arkiv

Relaterede